Schilderwerk

Professioneel Schilderwerk, een lust voor het oog
Uw vastgoed moet er natuurlijk pico bello uitzien. Kozijnen, ramen, deuren, goten, boeien, muren, plafonds, etc… Zowel binnen als buiten, allemaal voorzien van een beschermende verflaag, in mooie, op elkaar afgestemde kleuren. Om uw vastgoed zo mooi mogelijk te maken en te houden, doet u natuurlijk een beroep op M.C. van der Kaaij Schilders. Ook voor schilderwerk op constructies hebben wij gespecialiseerde mensen in huis. Zowel nieuwbouw als onderhoudsschilderwerk wordt door ons uitgevoerd.

De materialen
Wij werken natuurlijk alleen met de beste professionele producten. Voor buiten schilderwerk gebruiken wij bijvoorbeeld gesiliconiseerde hoogglanslak, en voor binnen schilderwerk gebruiken we polyurethaanacrylaatverf. De verffabrikanten waar wij mee samenwerken zijn Sikkens, Sigma, Wijzonol, Caparol en Tollens en de productkeuze wordt bepaald door de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Voor wandafwerking werken wij ook veel met unieke merken zoals Little Greene, Painting the Past, Farrow & Ball, Flamant, Pure & Original.
Ook werken wij uiteraard zo milieuvriendelijk mogelijk. Binnen wordt er alleen met waterdragende producten gewerkt, waardoor de stankoverlast voor u en de schilder zoveel mogelijk wordt beperkt.

Specialisatie
Doordat wij met gespecialiseerde schilders werken op het gebied van nieuwbouw, groot onderhoud en particulier werk, zijn wij in staat om voor een nette prijs kwalitatief goed werk te leveren. Tevens kunt U bij ons terecht voor houtrotreparaties met de nieuwste 2-componenten vulmiddelen en ook openstaande verbindingen kunnen door middel van openfrezen en flexibel afdichten weer jaren waterdicht blijven. Indien nodig kunnen wij ook deelvervanging of het compleet vervangen van ramen, deuren of kozijnen verzorgen.

Voor een vrijblijvende prijsopgaaf kunt u altijd contact met ons opnemen via e-mail: info@kaaijschilders.nl